Chalet huren kan en mag weer !

Vanaf 29 april het verbod op recreatief nachtverblijf opgeheven. Dat betekent dat op Recreatiecentrum Hazeduinen verblijven met eigen gezin kan en mag!
Met een vriendengroep een chalet huren is niet toegestaan.
Gezamenlijk sanitair op onze camping moeten gesloten blijven tot 1 juli. Ook het verbod op samenkomsten blijft gelden. Voor het recreatief nachtverblijf gelden verder de volgende voorwaarden:

  • Inwoners met een vaste jaar- of seizoenplaats op een camping,  mogen in hun chalet overnachten als ze een eigen douche en toilet hebben.
  • Particulieren (eigen gezin) die een huisje, een ingerichte chalet huren op een camping of vakantiepark, mogen daar verblijven als de accommodatie een eigen sanitaire voorziening heeft.
  • Ook is het mogelijk om met een toercaravan op een camping te staan echter moeten de sanitaire voorziening gesloten blijven. Heeft u een eigen douche en toilet in uw caravan kunt u dus wel bij ons kamperen !
    Campers met eigen sanitair mogen op een camping of vakantiepark staan. Bij het legen van het chemisch toilet moeten ze 1,5 meter afstand houden van andere vakantiegangers

 

Neem contact met ons op per email wanneer u wilt reserveren of wanneer u verdere vragen heeft.