verhuur-header.jpg

Verhuur

Chalets, lodges en woningen

Onze chalets, lodges en woningen zijn het gehele jaar door te huur.

Tarieven 2020 - vakantiechalets,  All-in prijs - Inclusief kosten voor gebruik gas, water, elektra, internet en eindschoonmaak (excl. waarborg € 100,=)

Periode

Week

Midweek

Weekend

laagseizoen

€ 387,00

€ 243,00

€ 200,00

hoogseizoen

€ 428,00

€ 284,00

€ 243,00

* Laagseizoen is buiten de Nederlandse en Belgische kinder-schoolvakanties.

De huisdier- en rookvrije chalets zijn geschikt voor 4 personen. Huur lakenpakket € 7,00 p.p.

Tarieven vakantielodges (4-persoons, met 1 slaapkamer met 2 bedden en 1 slaapkamer met stapelbed)

Nu ook te huur, onze volledig ingerichte lodges. € 68,- per nacht tijdens laagseizoen en € 82,- per nacht tijdens hoogseizoen (minimaal 2 nachten, exclusief lakenpakket € 7,00 en waarborg  € 100,=). Er is ook een lodge waar verblijf van een hond is toegestaan (€ 25,= extra).

Tarieven  vakantiewoningen "Emmahoeve"

Buiten het park gelegen, net voor het dorp Putte, aan de Putseweg staan 10 vakantiewoningen (6-persoons). U kunt gebruik maken van de faciliteiten van het park en genieten van de rust van de Emmahoeve. De bungalows zijn luxe afgewerkt en beschikken over 2 badkamers, een gezellige woonkamer en een volledig ingerichte keuken met vaatwasser en combi-oven. Ga voor de prijzen en meer informatie naar:  www.vakantiewoningen-emmahoeve.nl

Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid en prijzen.

Indien u een chalet of vakantiewoning wenst te huren in verband met zakelijk verbijf en/of voor langere tijd informeren wij u graag over onze speciale tarieven. 
* permanente bewoning is niet toegestaan.